کلاهبرداران و مهاجمان اینترنتی همچنان از روشهای جدید و جذاب برای حمله به حسابهای افراد استفاده میکنند. در جدیدترین نوع این کلاهبرداریها با ارسال پیامکی که حاوی آدرس فیشینگ بانکی است، فرد را به وبسایت جعلی هدایت میکند. نمونه ای از این پیامک ها را می توانید در تصاویر زیر ببینید:





پس از ورود به درگاه پرداخت همیشه به نوار آدرس دقت کنید!
جهت جذب و ترغیب مخاطبان برای کلیک کردن روی لینک جعلی، در متن پیام از عناوین جذابی نظیر «واریز بسته حمایتی دولت» «سبد کالا» «فراموش کردن رمز اینترنتی» استفاده میشود. ازآنجاکه متن این دسته از پیامها بسیار شبیه به متن پیامکهای ارسالی از طرف بانکها و مؤسسات اعتباری با سرشمارههای متعدد است، موجب جلب اعتماد بسیاری از مخاطبان شده و با درخواست اطلاعات بانکی فرد قربانی، حسابهای بانکی آنها را تخلیه میکند.
توجه کنید پس از ورود به درگاه پرداخت همیشه به نوار آدرس دقت کنید. باید نام بانک یا موسسه پرداخت با رنگ سبز در کنار نوار آدرس به نمایش در آمده باشد. نمونه هایی از آن را می توانید در تصاویر زیر مشاهده کنید.




صفحات فیشینگ اطلاعات کارت بانکی شما را به سرقت می برند.
دقت کنید ممکن است آیکون کنار نوار آدرس سبز باشد (قفل سبز) ولی نام موسسه یا بانک در کنار آن نباشد. به این درگاه ها هم اطمینان نکنید. نمونه ای از درگاه های فیشینگ (صفحات پرداخت جعلی) در تصاویر زیر نشان داده شده است.



پیشبینی میشود با افزایش سطح آگاهی اجتماعی در خصوص استفاده از اینترنت و ابزارهای هوشمند و همچنین بهکارگیری اجباری از رمزهای پویا، آمار این دسته از جرائم اینترنتی کاهش محسوسی پیدا کند.
مطالب مرتبط:
حملهی فیشینگ چیست؟
چگونه اکانت اینستاگرام خود را امن کنیم؟
حملات فیشینگ جدید احراز هویت دومرحلهای را دور میزنند! – ویدیو
